Algemeen

Nieuws & Blogs

Vanuit je eigen passie en expertise

Nieuws

Nu ook vakdocenten Bewegen & Sport

Als leerkracht moet je al een soort duizendpoot zijn. Hoe fijn is het dan wanneer je een vak als sport & bewegen kunt overdragen aan een vakdocent die daar speciaal voor is opgeleid? Daarom voorziet De 5e Dag nu ook in vakdocenten & invalleraren Bewegen en Sport.

Lees meer »
blog

Webinar & Training Agenda

De 5e Dag gelooft in ervaren vakleerkrachten, die vanuit hun eigen expertise een lesdag op de basisschool inrichten. Hoe zorg je dat jouw mooie les

Lees meer »
blog

200+ Aanmeldingen

Vanuit het hele land zijn er vakdocenten die zich aanmelden. Zij vinden ons via geplaatste vacatures, Google en vooral mond op mond reclame. Het aantal

Lees meer »
Nieuws

Scholen 1 voor 1

Als sociaal ondernemers willen wij scholen helpen. Maar niet alle scholen kennen ons. Daarom zijn we een campagne begonnen: scholen 1 voor 1. Het doel

Lees meer »
blog

Vacature geplaatst!

We zijn gestart en we hebben een vacature geplaatst. Hier is echter veel aan voorafgegaan. De 5e Dag biedt scholen een flexibele team van vakdocenten.

Lees meer »
blog

Sociaal Ondernemerschap!

Spannend, we zijn begonnen!  Als vaders van jonge kinderen die volgend jaar voor het eerst naar school gaan, lezen we veel over het leraren tekort

Lees meer »

Veelgestelde vragen

Als je vragen of suggesties hebt, bel of mail gerust.

De 5e Dag zorgt voor de perfecte match tussen de school & schoolklas en de vakdocent. We regelen de gehele administratie en je wordt snel betaald. Zodoende kan jij je richten op lesgeven en dit zet jou als vakdocent in je kracht. 

Vakdocenten kunnen werken aan hun groeipad. Er wordt literatuur, webinars en workshops aangeboden o.b.v. de 5 competentiepijlers.  Co-teaching vormt hierin een belangrijk element en iedere vakdocent heeft een meer senior collega t.b.v. intervisie. Als vakdocent krijg je daarbij toegang tot een netwerk van scholen en collega’s. 

Je kunt solliciteren door te klikken op de solliciteer knop op deze pagina. De sollicitatie bestaat uit een aantal fases. De eerste fase is online, de tweede fase is telefonisch en de derde fase is een gesprek.

Naast de hierboven benoemde competenties en een passie voor onderwijs is het ook nodig dat je staat ingeschreven als zelfstandige bij de KvK en je dient ervaring te hebben met lesgeven aan kinderen.

Vakdocenten

Lesgeven
incidenteel & structureel

Lesgeven vanuit je eigen passie en expertise