Anoek

Wijzig je omslagfoto
Anoek
Wijzig je omslagfoto

Deep op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest
Account Status: Goedgekeurd

Onderwijsdomein: Kunst & Cultuur
Discipline: Audiovisuele vorming, Beeldende vorming, Beeldende vorming
Bouw: onder -en midden

Anoek is een ervaren vakdocent Kunst en Cultuur: Audiovisuele vorming, Beeldende vorming en Maakkunde. Anouk heeft 5 jaar ervaring in het basisonderwijs. Ze geeft les aan groep 1 t/m 8 in het (speciaal) basisonderwijs, maar heeft een voorkeur voor de onder -en middenbouw.

Anoek is 1e graads bevoegd en heeft veel ervaring als vakdocent: reguliere basisscholen, als ook in het SBO: motorische stoornissen en gedragsproblematiek en moeilijk lerende kinderen. Anouk kent veel lesmethodes en heeft op met name op Amsterdamse basisscholen gewerkt.

Anoek verzorgt creatieve en innovatieve dagprogramma's en kan deze combineren met regulier onderwijs. Naast het lesgeven is ze actief als kindercoach en kunstenares. Haar lesprogramma’s gaan over 3 thema‘s: Perspectief, Verandering en Communicatie. Het betreft de kerndoelen: 1-9-12-34-35-54-55-56

Voorbeeld lesprogramma: Communicatie - wat is dat eigenlijk? Een lesdag over communiceren in de breedste zin van het woord. Met jezelf - je lichaam -met naasten en de wereld. De leerlingen maken een reis door de tijd - van de eerste vormen van communicatie, de ontwikkeling van verbale -en non verbale communicatie, de ontwikkeling van communicatie over afstand en de communicatiemiddelen en vormen die we nu allemaal hebben.