Willy

Wijzig je omslagfoto
Willy
Wijzig je omslagfoto

Deep op social media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on pinterest
Account Status: Goedgekeurd

Onderwijsdomein: Kunst en cultuur​
Discipline: Beeldende vorming, Cultuurerfgoed
Bouw: Onder, middenbouw en bovenbouw.
Locatie: Amsterdam​

Willy is een vakdocent Beeldende vorming en Cultuur en is 2e graads bevoegd. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring als vakdocent in het basisonderwijs in het geven van hele lesdagen en lesreeksen. Ze is vertrouwd met heel veel scholen in Amsterdam door haar (inval) werk de afgelopen jaren.

Zoals ze zelf zegt: Mijn projecten bestaan uit verschillende werkwijzen en technieken, hiermee hoop ik, bij elke leerling, plezier en vrijheid te ontplooien in het vormgeven van hun eigen verbeelding. In mijn kunst/cultuur projecten betrek ik de culturele diversiteit waarin we leven in Nederland en in de rest van de wereld.

Ik bied met mijn lesprogramma's de leerlingen andere perspectieven over hoe en waar mensen leven (Wonen wereld-wijd) (Torenhoog), hoe mensen met elkaar communiceren (Bedenk je eigen alfabet) en op de diversiteit van mensen en culturen (Made in China). Hedendaagse cultuuruitingen (Harry Potter & Fabeldieren) plaats ik in het perspectief van mythen en cultureel erfgoed (Hooggeëerd publiek).

Vanuit het hier en nu kijken we naar de toekomst (Lesprogramma 'Kunnen mensen robots zijn) (Op weg naar de toekomst). Het verwezenlijken van dromen komt tot uiting in de projecten Hoog in de lucht en Ontwerp je ideale park.