Screen Shot 2020-05-06 at 12.10.17

Categories

Deel op social media

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Vacature geplaatst!

We zijn gestart en we hebben een vacature geplaatst. Hier is echter veel aan voorafgegaan.

De 5e Dag biedt scholen een flexibele team van vakdocenten. Daarvoor hebben we eerst 5 onderwijsgebieden onderscheiden: Kunst & Cultuur, Mens & Maatschappij, Mens & Natuur, Beweging & Sport en Digitale geletterdheid. 

Maar dan zijn we er nog niet. Waar selecteer je immers op?We hebben drie competentiepijlers gedefinieerd:  1.Pedagogisch handelen, 2 Vakdidactiek, 3. Interpersoonlijk handelen, 4.Organisatie en 5. Attitude.

Maar…we dienen ook nog rekening te houden met 3 onderwijs pijlers: 1. Procesgericht, 2. Veilige omgeving en 3. Authentiek en creatief. En natuurlijk ook nog de lesdoelen vanuit curriculum.nu en de school

We hebben al deze informatie gebundeld. En opvolgend weer aangescherpt en gecombineerd met praktische informatie die we van sollicitanten nodig hebben.

Maar we waren nog 1 belangrijk ding vergeten. Wat is nu eigenlijk onze echte propositie richting vakdocenten?

De 5e Dag werkt met vakdocenten die geloven in het onderwijs van morgen.

Wij bieden hen die werken vanuit passie, het volgende: 1. Inkomen, 2. Groeipad, 3. Flexible inzetbaarheid, 4. Intervisie en 5. Werkplezier & purpose. We faciliteren lesgeven vanuit je passie en expertise. Want dat is wat energie geeft!

En dit alles hebben we verwerkt in een sollicitatie procedure. De laatste stap van was het schrijven van de vacature tekst. En die hebben we geplaatst op https://www.culturele-vacatures.nl/

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email